AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı muz yemek

Kahve falında sarı muz yemek

Kahve falında sarı muz yemek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı muz yemek gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Kahve falında sarı muz yemek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı muz görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında muz toplamak yemek elinin darlık içinde kalacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil muz yemek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muzlu puding yemek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu muz yemek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir