AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz yemek

Kahve falında muz yemek

Kahve falında muz yemek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, para kazanmaya başlayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında muz yemek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Kahve falında muz koparıp yemek ettiği bütün duaların kabul olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Kahve falında dalından muz yemek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında cürük muz yemek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında muz yemek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ballı muz yemek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan muz yemek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalettir.

Kahve falında muz ağacından muz yemek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir