AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz almak

Kahve falında muz almak

Kahve falında muz almak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz almak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Kahve falında ölüden muz almak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin muz yediğini görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz alıp yemek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında muz kabuğu görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında portakal ve muz görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pazardan muz almak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında muz tartmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir