AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden muz almak

Kahve falında birinden muz almak

Kahve falında birinden muz almak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birinden muz almak gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Kahve falında muz suyu içmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında muzlu kek görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına inanılır.

Kahve falında daldan muz koparmak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından muz yemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında elma ve muz görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına inanılır.

Kahve falında olgun muz görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet eder.

Kahve falında cürük muz yemek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya yorulmaktadır.

Kahve falında muz saklamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir