AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz çalmak

Kahve falında muz çalmak

Kahve falında muz çalmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, günden güne kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında muz çalmak gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Kahve falında muz çalmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muz çaldığını görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, işlerinin iyi gideceğine inanılır.

Kahve falında olmamış muz görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu muz yemek tövbe etmeden vefata, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet eder.

Kahve falında muz kesmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış muz görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz koparıp yemek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında muz dalı görmek her şeyin yenileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir