AnaSayfa / Genel / Kahve falında simsiyah duman görmek

Kahve falında simsiyah duman görmek

Kahve falında simsiyah duman görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, günahkâr olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah duman gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında simsiyah duman görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah giymek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü simsiyah görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ellerini simsiyah görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü simsiyah görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini simsiyah görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simsiyah kıl görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah köpek görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir