AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir evden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duman çıktığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir