AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri duman görmek

Kahve falında gri duman görmek

Kahve falında gri duman görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, prestij kazanılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri duman gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gri duman görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında ateşle duman görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duman çıktığını görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfakta duman görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta duman görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir