AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları bağlı at görmek

Kahve falında ayakları bağlı at görmek

Kahve falında ayakları bağlı at görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, geçim derdi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı at gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ayakları bağlı at görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, ticarette öne geçeceğine delalettir.

Kahve falında ayağı bağlı at görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında ayağı bağlanmak eşler arasına kara kedi gireceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları bağlı güvercin görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları bağlı koyun görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir