Kahve falında iki ayaklı at görmek

Kahve falında iki ayaklı at görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, herkesin önünde olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında iki ayaklı at gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında ayağı kırık at görmek hastalıklarının iyileşeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki ayaklı at görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında at ayağı yemek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık ayaklı at görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın ayağını görmek çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında atın ayaklarını görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek büyük hatalar yapacağına, kazancında bereketin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir