AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekmecede fare görmek

Kahve falında çekmecede fare görmek

Kahve falında çekmecede fare görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında çekmecede fare gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında çekmecede fare görmek hanenizde bolluk olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek hayatının güzelleşeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek kısmetinin açılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında çekmece toplamak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık çekmece görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Kahve falında çekmece yerleştirmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işaret eder.

Kahve falında çekmecede anahtar görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir