AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çekmece görmek

Kahve falında beyaz çekmece görmek

Kahve falında beyaz çekmece görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çekmece gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında beyaz çekmece görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına inanılır.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çekmece toplamak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekmecede altın görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çekmecede yılan görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet eder.

Kahve falında çekmece yerleştirmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında tahta çekmece görmek çok büyük bir rahata ereceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çekmecede para bulmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir