AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağınık çekmece görmek

Kahve falında dağınık çekmece görmek

Kahve falında dağınık çekmece görmek fenalıkta bulunmaya, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Kahve falında dağınık çekmece gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında dağınık çekmece görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık çekmece görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekmeceli dolap görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çekmece kilitlemek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Kahve falında dolap çekmecesi görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfak çekmecesi görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekmecede yılan görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çekmecede kağıt para görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir