AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, adeta havalara uçacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, güzel ameller işleyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işarettir.

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında muslukta el yıkamak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında muslukta elini yıkamak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında musluktan akan su görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına inanılır.

Kahve falında musluktan su doldurmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akmayan musluk görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, duaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir