AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan ellerini yıkamak

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, rahatının bozulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında muslukta el yıkamak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muslukta elini yıkamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak hayırlı evlat sahibi olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında musluk takmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan musluk görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluk açmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan su doldurmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, halinin iyi olduğuna delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir