AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan su doldurmak

Kahve falında musluktan su doldurmak

Kahve falında musluktan su doldurmak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, işlerin düze çıkarılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kafasının rahatlayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan su doldurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında musluktan su doldurmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan su doldurduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek sürekli tartışacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan su akması görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulur.

Kahve falında su musluğu görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir