AnaSayfa / Genel / Kahve falında muslukta el yıkamak

Kahve falında muslukta el yıkamak

Kahve falında muslukta el yıkamak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında muslukta el yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında muslukta el yıkamak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, zor durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muslukta elini yıkamak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, rahata kavuşmaya delalettir.

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında akmayan musluk görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluk temizlemek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su musluğu görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damlayan musluk görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir