AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan su içmek

Kahve falında musluktan su içmek

Kahve falında musluktan su içmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kişinin gönlünü alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan su içmek gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında musluktan akan su içmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına inanılır.

Kahve falında musluktan su içmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında muslukta su içmek kurtuluşu bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında musluk suyu içmek bunalıma düşeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek hayatının zorlaşacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına inanılır.

Kahve falında muslukta akan su görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan su doldurmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir