AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk suyu içmek

Kahve falında musluk suyu içmek

Kahve falında musluk suyu içmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluk suyu içmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında muslukta su içmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan akan su içmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan su içmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluk suyu içmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su akması görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan akan su görmek mal sahibi olacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir