AnaSayfa / Genel / Kahve falında muslukta akan su görmek

Kahve falında muslukta akan su görmek

Kahve falında muslukta akan su görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bahtının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında muslukta akan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında su akan musluk görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında muslukta akan su görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında musluktan akan kan görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında akan musluk görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında akan musluk kapatmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir