AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan kana kana su içmek

Kahve falında musluktan kana kana su içmek

Kahve falında musluktan kana kana su içmek iyi şeyler yaşayacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, gözünü en yukarılara dikeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kariyer sahibi olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet eder.

Kahve falında muslukta su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su içmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında musluk suyu içmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içmek kanamamak kötü günlerini arkasında bırakacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir