AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan musluk görmek

Kahve falında akan musluk görmek

Kahve falında akan musluk görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, sohbetinin bozulacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında akan musluk gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında akan musluk görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su akan musluk görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendini bunu başaracağına tabir olunur.

Kahve falında akan musluğu kapatmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında musluktan akan kan görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muslukta akan su görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine tabir olunur.

Kahve falında musluktan akan su görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir