AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk açmak

Kahve falında musluk açmak

Kahve falında musluk açmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluk açmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Kahve falında musluğu açmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında musluk açmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında musluğu kapatamamak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında musluk temizlemek yapılan hataların tekrarlanacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet eder.

Kahve falında musluktan su doldurmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Kahve falında musluk tamir etmek kudretli kişiler arasına gireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir