AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk takmak

Kahve falında musluk takmak

Kahve falında musluk takmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluk takmak gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Kahve falında musluk takmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında musluğa hortum takmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski musluk görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında musluk suyu içmek bolluğun ve bereketin artacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında musluğu açmak yüzünde güller açacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında musluk hortumu görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında damlayan musluk görmek istediği başarıya kavuşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek işlerinden de geri kalacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir