AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun aktığını gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Kahve falında çeşmeden bulanık su aktığını görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işarettir.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun aktığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalettir.

Kahve falında bulanık su aktığını görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan bulanık su görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında bulanık akan su görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suya girmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suyun içinde olmak sıkıntıdan kurtulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir