AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akan musluk görmek

Kahve falında su akan musluk görmek

Kahve falında su akan musluk görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su akan musluk gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında musluktan akan su görmek dinde bilginleşeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muslukta akan su görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında su akan musluk görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Kahve falında musluktan akan su içmek terfi alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak zinde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan musluk görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir