AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan su görmek

Kahve falında musluktan su görmek

Kahve falında musluktan su görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, insanlarla uyumunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan su gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında su musluğu görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında muslukta akan su görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında musluktan su içmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, işlerin bir anda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluk suyu görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir