AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluğu açmak

Kahve falında musluğu açmak

Kahve falında musluğu açmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında musluğu açmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Kahve falında musluk açmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluğu açmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok musluk görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Kahve falında musluk kapatmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni musluk görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir