AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk temizlemek

Kahve falında musluk temizlemek

Kahve falında musluk temizlemek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında musluk temizlemek gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında musluk temizlemek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında su akan musluk görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluk almak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, istediklerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında musluğu kapatamamak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında musluğu açmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir