AnaSayfa / Genel / Kahve falında su musluğu görmek

Kahve falında su musluğu görmek

Kahve falında su musluğu görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, borçlarının artacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su musluğu gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında musluktan akan su içmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işarettir.

Kahve falında musluk suyu içmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında musluk suyu görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan su içmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında musluktan su doldurmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında su musluğu görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir