AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan musluğu kapatmak

Kahve falında akan musluğu kapatmak

Kahve falında akan musluğu kapatmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında akan musluğu kapatmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan musluk kapatmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında musluktan akan su görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulur.

Kahve falında musluktan akan kan görmek sevap işlemek için uğraşacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan musluk görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında su akan musluk görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir