AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk kapatmak

Kahve falında musluk kapatmak

Kahve falında musluk kapatmak aradığı kişiyi bulacağına, kazancın artmasına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında musluk kapatmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında musluk kapatmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan musluğu kapatmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında akan musluk kapatmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına inanılır.

Kahve falında musluğu kapatmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak hayallerin gerçekleştirileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında musluğu kapatamamak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında musluğu açık unutmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir