AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni musluk görmek

Kahve falında yeni musluk görmek

Kahve falında yeni musluk görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, doğru işler yapacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni musluk gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yeni musluk görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında altın musluk görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine yorulur.

Kahve falında musluğa hortum takmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında taharet musluğu görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musluk almak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulur.

Kahve falında musluktan su doldurmak insanları kıracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir