AnaSayfa / Genel / Kahve falında at altında kalmak

Kahve falında at altında kalmak

Kahve falında at altında kalmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında at altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında at altında kalmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atın altında kalmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında atların arasında kalmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında öküzün altında kalmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına rivayet eder.

Kahve falında selin altında kalmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs altında kalmak onlardan hayırsızlık göreceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında karların altında kalmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında beton altında kalmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir