AnaSayfa / Genel / Kahve falında karların altında kalmak

Kahve falında karların altında kalmak

Kahve falında karların altında kalmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, güzel günlerin geleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında karların altında kalmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında kar altında kalmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, yüküne ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karların altında kalmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlar altında kalmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Kahve falında kar içinde kalmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı yolda kalmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat altında kalmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir