AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzün altında kalmak

Kahve falında öküzün altında kalmak

Kahve falında öküzün altında kalmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet eder.

Kahve falında öküzün altında kalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Kahve falında öküzün altında kalmak mevlit okutacağına, barış ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında toprak altında kaldığını görmek muradın yerine geleceğine, kafa dinleyeceğine yorulur.

Kahve falında dev dalganın altında kalmak güzel bir hayat geçireceğine, sayılacağına yorulur.

Kahve falında sel altında kalmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tsunami altında kalmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında depremde evin altında kalmak işini kaybedeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yıkıntının altında kalmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yükün altında kalmak güzel gelişmeler yaşayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir