AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton altında kalmak

Kahve falında beton altında kalmak

Kahve falında beton altında kalmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beton altında kalmak gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Kahve falında beton altında kalmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında betonda uyumak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton yemek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye beton atmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında betondan ev görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işarettir.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve beton dökmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında beton atıldığını görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir