AnaSayfa / Genel / Kahve falında selin altında kalmak

Kahve falında selin altında kalmak

Kahve falında selin altında kalmak kişinin adeta gençleşeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yakın akrabadan gelecek habere, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında selin altında kalmak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında selin altında kalmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında sel altında kalmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında selin ortasında kalmak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sel içinde kalmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında selde kaldığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işaret eder.

Kahve falında selde kalmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selin içinde kalmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırın altında kalmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir