AnaSayfa / Genel / Kahve falında atların arasında kalmak

Kahve falında atların arasında kalmak

Kahve falında atların arasında kalmak helal rızka sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında atların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Kahve falında atların arasında kalmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında dev dalgalar arasında kalmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekler arasında kalmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında iki insan arasında kalmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağların arasında kalmak çok büyük destek vereceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir