AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın altında kalmak

Kahve falında atın altında kalmak

Kahve falında atın altında kalmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, tabiatı kötü olan kişiye, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında atın altında kalmak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Kahve falında atın altında kalmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında at altında kalmak kazancının her gün daha fazla artacağına, daha rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında atların arasında kalmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın altında kalmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yıkıntı altında kalmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karların altında kalmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saman altında kalmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir