AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs altında kalmak

Kahve falında otobüs altında kalmak

Kahve falında otobüs altında kalmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs altında kalmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında otobüsün altında kalmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında otobüs altında kalmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse geç kalmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iş makinasının altında kalmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulur.

Kahve falında geminin altında kalmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında göç altında kalmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir