AnaSayfa / Genel / Kahve falında münasebette bulunmak

Kahve falında münasebette bulunmak

Kahve falında münasebette bulunmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bunun farkına varacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Kahve falında biriyle cinsi münasebette bulunmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işarettir.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında münasebette bulunmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında kocayla cinsi münasebette bulunmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak çok kötü günler geçirileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir