AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın mumbar görmek

Kahve falında karın mumbar görmek

Kahve falında karın mumbar görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karın mumbar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında karın mumbar temizlemek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın mumbar görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın mumbar yemek mutlu bir evliliğe, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karını hamile görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın doyurmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karın içinde kalmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karın yağdığını görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında karın dolması yemek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir