AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokulu mum görmek

Kahve falında kokulu mum görmek

Kahve falında kokulu mum görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kokulu mum gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında kokulu mum görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın mumbar yemek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalettir.

Kahve falında mum çiçeği görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan mum görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kilisede mum dikmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret eder.

Kahve falında elinde mum görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zararların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında mum vermek işinin başından ayrılmayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mum görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir