AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek mumu görmek

Kahve falında dilek mumu görmek

Kahve falında dilek mumu görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, terfi edeceğine, önemli kişi haline geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek mumu gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Kahve falında mumla dilek dilemek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek sorunların ortadan kaldırılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında dilek mumu görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında dilek duası okumak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak yenileceğine, şifa bulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilek ismi duymak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Kahve falında dilek ağacı görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dilek görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir