AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum ve şamdan görmek

Kahve falında mum ve şamdan görmek

Kahve falında mum ve şamdan görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mum ve şamdan gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Kahve falında şamdanda mum görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında mum ve şamdan görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında mavi şamdan görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şamdanlık görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında şamdan görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında şamdan almak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş şamdan görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında mum yakmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir