AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mum görmek

Kahve falında siyah mum görmek

Kahve falında siyah mum görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah mum gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Kahve falında siyah mum görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mumbar dolması yapmak borçların kısa sürede kapanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının mum yaktığını görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında türbeye mum yakmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni mum görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitmiş mum görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta mumu yakmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına mumu görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir