AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda mum görmek

Kahve falında çok sayıda mum görmek

Kahve falında çok sayıda mum görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, iyiliğe kavuşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, borç ödemeye, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çok sayıda mum gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında çok sayıda mum görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında eriyen mum görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış mum görmek şansının bahtının açılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında pastada mum üflemek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz mum almak yeni yollara girileceğine, bahtın açık olmasına işarettir.

Kahve falında birine mum vermek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında camide mum görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında büyük mum görmek herkesin desteğinin alınacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir