AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum yakıldığını görmek

Kahve falında mum yakıldığını görmek

Kahve falında mum yakıldığını görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında mum yakıldığını gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Kahve falında mum yakıldığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında kına yakılırken görmek suçlamalardan aklanılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yakısıklı bir erkek görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakılarak ölmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında cesetin yakıldığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir