AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta mum görmek

Kahve falında mezarlıkta mum görmek

Kahve falında mezarlıkta mum görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mum gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda mum yakmak çok sevinçli haberler alacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında mezara mum dikmek kara kara düşünür olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda mum görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mum hediye etmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, adının ve şanının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü mum görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, tüm sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir